نحوه سرپا ماندن در بحران های مالی
در بحران های مالی با یک برنامه ریزی درست می توانید سرپا بمانید.
– برنامه ریزی کنید
پس اندازی کنار بگذارید برای پرداخت مخارج ضروری زندگی در مدت شش ماه و مطمئن شوید پوشش بیمه تان کافی است. در دخل و خرج ماهیانه تان جایی برای موارد حساب نشده و ناگهانی منظور کنید. بر برنامه تمرکز کنید؛ نتایج خود به خود به دنبال این خواهندآمد.
– نخست بدهی تان را به خودتان بپردازید
به محض اینکه حقوق گرفتید، پس اندازتان را کنار بگذارید. اگر می توانید، چک بکشید و آن را مستقیما به حساب پس اندازتان واریز کنید؛ پیش از آنکه حتی چشمتان به حقوقتان بیفتد.
– پول بیشتری درآورید
شغل دومی پیدا کنید، اضافه کاری کنید یا برای افزایش حقوقتان اقدام کنید، افزایشی که مدت ها پیش باید به شما تعلق می گرفت.
– پاره ای از دارایی های خود را بفروشید
پیانوی بزرگتان را بفروشید یا خرت و پرت هایتان را جمع کنید و آنها را در پارکینگ حراج کنید. با تبدیل برخی از مایملک خود به پول نقد و حاضر و آماده، ممکن است بتوانید برخی یا حتی همه هزینه های اضطراری تان را پرداخت کنید و از شرشان راحت شوید.
– روی سند منزلتان وام بگیرید
اگر مالک خانه ای هستید و می توانید از پس پرداخت ماهیانه ی دیگری بر بیایید، وام روی سند منزل شاید بخت تان را بگشاید.
– از دوستان واقوام قرض بگیرید
فقط باید شرایط وام را مکتوب و برنامه بازپرداخت منظمی برای آن تدوین کنید. در صورتی که با وامی به شکل سنتی آن سرو کار دارید، سود و کارمزد آن را بپردازید.
– به دنبال کمک تخصصی بگردید
اگر می بینید هیچ راه فراری نیست، به کارشناسان موسسه های مشاوره وام تلفن کنید.
– اعلام ورشکستگی کنید
اعلام ورشکستگی یک راه قانونی برای رتق و فتق اضطراری موقعیت مالی در شرایطی است که دیگر هیچ راهی برایتان باقی نمانده باشد.
– برنامه ریزی کنید
پس اندازی کنار بگذارید برای پرداخت مخارج ضروری زندگی در مدت شش ماه و مطمئن شوید پوشش بیمه تان کافی است. در دخل و خرج ماهیانه تان جایی برای موارد حساب نشده و ناگهانی منظور کنید. بر برنامه تمرکز کنید؛ نتایج خود به خود به دنبال آن خواهند آمد.