ورم بهاره چشمی چیست؟

یک متخصص چشم گفت: بیماری ورم ملتحمه بهاره چشمی در صورت عدم درمان ممکن است چشم بیمار را به عارضه قوز قرنیه دچار کند.
دکتر محمودرضا پناهی بزاز با اشاره به علایم بیماری ورم ملتحمه بهاره چشمی اظهار کرد: بیماری ورم بهاره چشم در فصل بهار، تابستان و اوایل پاییز از شدت بیشتری برخوردار و شایع‌تر است. این بیماری چشمی، بیماری فصلی بوده و علامت اصلی آن خارش، قرمزی چشم و گاه ترشحات غلیظ چشمی است.
وی ادامه داد: این بیماری در افرادی که زمینه آتوپی دارند، شایع‌تر است. همچنین شیوع این بیماری معمولا در سنین 4 تا 8 سالگی است و بروز آن در پسران دو برابر بیشتر از دختران است.
پناهی بزاز با اشاره به این که این نوع بیماری چشمی، دوره چند ساله دارد و حملات خود را با شدت و ضعف در بیمار بروز می دهد، اظهار کرد: این بیماری ضایعاتی را در پشت پلک و اطراف قرنیه ایجاد می‌کند و از جمله عوامل تشدید آن گرما، اشعه آفتاب، گرد و خاک و هوای خشک است.
وی در خصوص درمان بیماری ورم بهاره چشمی بیان کرد: به دلیل این که ماده هیستامین در پلک افراد مبتلا به این نوع بیماری چشمی، آزاد می‌شود، هیستامین آزاد شده موجب خارش چشم افراد خواهد شد. به همین دلیل پزشکان داروهایی که خاصیت مهارکنندگی حساسیت دارند مانند قطره چشمی کرومولین سدیم چشمی را برای درمان آن تجویز می کنند.
این متخصص چشم افزود: همچنین ممکن است جهت درمان این بیماری از کورتن‌هایی مانند بتامتازون و پردنیزولون استفاده شود، ولی چنانچه مصرف کورتون جهت درمان این بیماری تحت نظر پزشک کنترل شده نباشد، چشم بیمار را در معرض خطر آب سیاه قرار می‌دهد.
پناهی‌بزاز با اشاره به این که بیماری ورم بهاره چشمی عارضه جانبی ندارد، بیان کرد: به تدریج از شدت بروز این بیماری کاسته می‌شود و بیمار بهبود می یابد ولی اگر بیمارانی با وجود خارش شدید در چشم، آن را بدون درمان رها کنند، ممکن است این بیماری موجب ابتلای چشم به عارضه قوز قرنیه شود.
منبع : ایسنا
554
مطـالــب مرتـبــــط را بخوانید