نرم افزار غیر اورجینال


ضرر های استفاده از نرم افزار غیر اورجینال

در دنیا و به خصوص در ایران ، بسیاری از مردم به خیال و نیت صرفه جویی در هزینه هایشان اقدام به دانلود نرم افزار های قفل شکسته و به اصطلاح کرک شده می کنند . به طور مثال اکثر قریب به اتفاق نسخه های ویندوز مورد استفاده در ایران از نوع غیر اورجینال می باشند . همین قضیه در مورد سایر نرم افزار ها ، از قبیل نرم افزار های علمی و کاربردی و آموزشی ، صادق است . چیزی که اکثر مردم ایران نمی دانند این است که تمامی این نرم افزار ها توسط افرادی کرک می شوند و قفلشان شکسته می شوند که دارای معلومات بالایی در زمینه هک و ویروس هستند و یک ضرب المثل قدیمی است که می گوید هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمی گیرد .

نرم افزار غیر اورجینال

ضرر های استفاده از نرم افزار غیر اورجینال

اکثر هکر هایی که اقدام به شکستن قفل برنامه هایی مانند ویندوز ایکس پی یا ویندوز سون یا ویندوز ۸ یا کامپایلر ویژوال استودیو و یا سایر نرم افزار های گران قیمت می کنند ، بوسیله تسلط بالایی که در زمینه هک و برنامه نویسی سیستم دارند اقدام به قرار دادن رخنه ها و راه های نفوذ تعمدی در سیستم های قربانی می کنند و زمانی که یک فرد یا شرکت یا سازمان به خیال باطل خود ، صرفه جویی کرده و یک نرم افزار ده میلیون تومانی را به طور کرک شده و قفل شکسته به قیمت هزار تومن خریداری می کند ، در حقیقت سرنوشت خود و سازمان و شرکتش را در اختیار این افراد هکر قرار می دهد و خودش با دست خودش راه نفوذی برای آن افراد هکر در سیستم کامپیوتری خود قرار می دهد . به این ترتیب شاید در مرحله ای از کار ده یا بیست یا سی میلیون تومن صرفه جویی کرده باشد ولی در واقع سرنوشت و امنیت شرکت و سازمان چند صد میلیارد تومنی خود را با دست خودش به مخاطره انداخته و آن را در معرض نفوذ افراد بد اندیش قرار می دهد .

شرکت های بزرگ نرم افزاری

البته تا اینجا ما فرض را بر آن گذاشته ایم که شرکت های بیگانه مانند مایکروسافت خودشان با ما صادق هستند و خطری از ناحیه آنها متوجه ما نمی شود . که مطالعه تاریخ چند هزار ساله تمدن بشر نشان می دهد که در شرایط بحرانی و خطر مانند زمان روی دادن جنگ بین کشورها ، سازمان ها و شرکت های هر کشوری امکانات خود را برای ضربه زدن به دول متخاصم در اختیار حکومت مرکزی اشان قرار داده اند . چیزی که در مورد شرکت آمریکایی مایکروسافت نیز صادق است .

افشاگری های ادوارد اسنودن که مدتی به عنوان متخصص کامپیوتر در استخدام سازمان های امنیتی آمریکا بود و مدتی پیش به روسیه پناهنده شد نیز تایید کننده این مطلب است . بر طبق افشاگری های آقای اسنودن دولت آمریکا از تمام شرکت های کامپیوتری آمریکا به عنوان وسیله ای برای جاسوسی از دولت ها و افراد متخاصم استفاده می کند . بر طبق این افشاگری ها دولت آمریکا با استفاده از رواج شرکت های آمریکایی در سراسر دنیا اقدام به آنالیز ترافیک اینترنت در دول متخاصم خود می کند و به این ترتیب با نفوذ به درون سری ترین لایه های حکومت های دیگر ، به آسانی و به ارزانی اقدام به کسب اطلاعات جاسوسی می کند .

البته برای پی بردن به این حقیقت نیازی نبود که منتظر بمانیم تا آقای اسنودن به روسیه پناهنده شود و افشاگری کند . هر کس که اندکی تاریخ بشر را مطالعه کند می توانست این اقدام دولت آمریکا را پیش بینی کند .

یکی از راه های رفع این خطر این است که از سیستم عامل ها و نرم افزار های متن باز مانند لینوکس استفاده کنیم . این نرم افزار ها هم رایگان هستند و هم چون کد منبع شان آزاد است ، لذا بسیار امن تر هستند .

در ضمن این نرم افزار ها علاوه بر رایگان و امن بودن ، قانونی هم هستند . به طور مثال الان اگر یک فرد ایرانی با لپ تاپش که ویندوز غیر اورجینال دارد به یک کشور اروپایی پیشرفته سفر کند ، همواره این خطر برایش وجود دارد که توسط پلیس آن کشور به اتهام نقض قانون و سرقت غیر قانونی نرم افزار کرک شده ، دستگیر و جریمه و یا زندانی شود . ولی اگر همین فرد با لپ تاپی که جدیدترین لینوکس هم در آن نصب شده است به اروپا سفر کند ، کوچک ترین خطری متوجه او نیست .

منبع : سایت زوم تک
506
مطـالــب مرتـبــــط را بخوانید